и Значи трябва да видя каде е номера на двигателя. В митническата декларация пише не се разчита тъпия митничар хич не се е навел да види. А сега в митницата като я освобождаваме искат номера а не знам каде е да го видя. Видях един номер малко под главата мисля че е 13 цифри. Също така във VIN пше Engine N и Engine stamp ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за номер на двигателя
Collapse
X
-
Тва в нашта държава всичко е прецакано. Те митницата може да ни пуснат щотото на талона пипе 88 кв. Така може да сметнат митото. Ама взехме и камион мерцедес там е проблема щотото на талона пише номера на рамата. А в митницата искат номера на двигателя и така да начислят мито а бе ебана работа. Хората на запад в талоните пишат само номера на рамата ама наште и на двигателяAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyАми и моята е така. Просто да пишат 'без номер' и толкова. В моето Свидетелство за Ргистрация така си пише97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Абе моята я купих от ръка, т.е. беше минала митници, КАТ и други такива. Не съм разпитвал как точно са я минавали пред КАТ, но имам една версия, предвид факта, че бившият собственик е и бивш КАТ-аджия
Все пак явно не е невъзможно колата да се запише без номер на ДВГ-то._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyАбе моята я купих от ръка, т.е. беше минала митници, КАТ и други такива. Не съм разпитвал как точно са я минавали пред КАТ, но имам една версия, предвид факта, че бившият собственик е и бивш КАТ-аджия
Все пак явно не е невъзможно колата да се запише без номер на ДВГ-то.
Занитени табелки сещате се , че не им се обръща внимание....
Имайте предвид, че за базата данни на митницата би завидял дори и завода производител.
p.s. Всеки производител респективно представител в страната може да каже само по-номер на рама какво трябва да има в коша.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
Този номер и аз го видях на VIN-a. Същия номер днес видях на заводски стикер залепен на двигателя ама не знам как да се навра да го видя каде е излят на самия двигател. Щото от митница викат че ако не съвпада големи ядове ще бера после и искам да съм сигуренAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
Мястото на номера на двигател при 1.4; 1,6 ТС 145/146
Първоначално публикувано от Va4oТози номер и аз го видях на VIN-a. Същия номер днес видях на заводски стикер залепен на двигателя ама не знам как да се навра да го видя каде е излят на самия двигател. Щото от митница викат че ако не съвпада големи ядове ще бера после и искам да съм сигурен
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
Comment